om meg

 
Rikke+gudin2 kopi.png
 

Målet mitt er å hjelpe deg å vokse slik at du får mer ut av ditt potensiale.


Etter mange år i moteindustrien valgte jeg å ta en ny retning. Min lidenskap er å kunne jobbe med å engasjere og inspirere mennesker og jeg har alltid vært fascinert av de som jobber ekstra hardt for å kunne oppnå drømmene sine. De som er fryktløse, har tro på seg selv og har mot til å gå ut av komfortsonen. Hva skiller dem fra andre? Hva gjør de annerledes, og hvordan kan andre lære av dem? Derfor valgte jeg å ta en sertifisering som Mental trener for å fordype meg i faget.

Min interesse for mental trening startet for 10 år siden da jeg opplevde et uventet tap i mitt liv. Min bror og beste venn døde plutselig 23 år gammel. Livet mitt ble snudd på hodet og jeg slet med negative og destruktive tanker, hadde mange ubesvarte spørsmål og følte meg tom.

Etter et par år innså jeg at det kun var opp til meg selv å ta tak i livet mitt, slik at jeg kunne komme tilbake til å være «gamle meg» som var full av inspirasjon og store drømmer. Jeg dykket dypt inn i psykologi verdenen, leste mange bøker og jobbet lenge og systematisk med mental styrketrening.

I min profesjonelle karriere har jeg jobbet flere år i Human Resources i Nord-Europas største motegruppe med nesten 11.000 ansatte. Jeg gikk videre inn i motebransjen hvor vi bygget opp distribuerte flere internasjonale brands. Min filosofi hele veien har vært å fokusere på og forstå de menneskene jeg jobber med.

Nå bor jeg på Bali med samboeren min og våre 2 barn, og jeg er så takknemlig for å ha muligheten til å jobbe med mennesker fra hele verden. Målet mitt er å hjelpe deg å vokse slik at du får mer ut av ditt potensiale og min tilnærming er alltid helt individualisert slik at den passer best til dine behov og mål. Jeg vet at forandring er mulig, og jeg vil støtte og veilede deg gjennom vårt arbeid sammen. "