hva går det ut på?

 
Rikke Gudim 123.png
 
 

Mental trening er som fysisk trening

 
 
ali-marel-428953-unsplash.jpg
 

Jobber du målrettet, kontinuerlig og systematisk over tid vil du oppnå de resultatene du ønsker.

 
RG logo negativ space stroke.png
Physical.png

Som fysisk trening - Resultatet avhenger av hvor mye tid og innsats du legger inn i treningen. Hvis du ikke oppnår resultatene du vil, er svaret mest sannsynlig at du ikke har trent nok. Det er som all annen trening, du kan ikke forvente å komme i bedre form av en enkel løpetur, det krever tålmodighet. Derfor vil jeg motivere deg, være din støttespiller og gi deg de riktige verktøyene for å lykkes.

Is mental training for everyone?.png

Er mental trening for alle? Noen mener at mental trening bare er for toppidrettsutøvere, men faktumet er at mental trening er nyttig for alle. De fleste av oss bruker ferdighetene daglig, men vi bruker dem ikke ordentlig, systematisk og lenge nok til å maksimere fordelene sine. I følge forskning har bla kirurger, astronauter, dansere, trenere og pasienter hatt stor nytte av å trene de mentale ferdighetene.

Who is mental training for.png

Hva er fordelene? Mental trening kan være nyttig for alle som er interessert i å forbedre sine prestasjoner, enten det er i sport, på et personlig plan eller i forretninger. Fordelene er store og du vil lære deg hvordan du kan få ut ditt maksimale potensiale ved hjelp av nyttige verktøy. Jeg vil veilede deg til å se muligheter, bli mer bevisst på din svake og sterke sider og hjelpe deg med å holde det rette fokuset mot målet ditt.

 

Fordelene ved mental trening

 
3-1.png

Økt selvtillit

1.png

Sette smarte mål

29.png

Bedre fokus

 
8.png

Motvirke stress

22.png

Bedre viljestyrke

18.png

Kontroll på destruktive tanker

 
25.png

Bedre kjent med deg selv

27.png

Økt motivasjon

21.png

Bedre konsentrasjon

vickholius-nugroho-660482-unsplash (1).jpg