Mine tjenester

 
Rikke Gudim 123.png
 
 
 
luca-bravo-207676-unsplash.jpg
 
austin-neill-247047-unsplash+(1).jpg

1. gå etter drømmen

Hvis du setter din indre kritiker til side, hva er ditt ultimate drømmemål? Det krever mye mot å snakke høyt om drømmene sine , og det krever enda mer selvtillit å forfølge den. Noen ganger er det nettopp disse to tingene som skiller de som forfølger drømmen fra de som ikke gjør det. En drøm uten en plan er bare en drøm, så jeg vil hjelpe deg med å forme den - og bringe den til live.

Handle stress.jpg

2. Håndtere stress

En av de største og viktigste årsakene til negativ stress er at vi gjør oppgavene våre viktigere enn de egentlig er, og det er ofte knyttet til press. I de fleste tilfeller lager vi vårt eget stress. Med mental trening hjelper jeg deg med å identifisere stress, press, hvordan det påvirker deg, og hvordan du skal håndtere det.

 
Building self-confidence.

3. Bli mer selvsikker

Å bli mer selvsikker er fullt mulig, så lenge du har riktig fokus og vilje til å trene den. Og det som er enda bedre er at de oppgavene du vil gjøre for å bygge selvtilliten din, også vil skape suksess. selvtilliten bygges tross alt på ekte, solide prestasjoner og det kan ingen ta ifra deg!

Improving+focus.jpg

4. få bedre fokus

Synes du det kan være vanskelig å holde fokus fordi tankene dine vandrer, du bekymrer deg eller du har for mye å gjøre, slik at du ikke klarer å konsentrere deg om den ene tingen? Da kan jeg veilede deg i å kartlegge distraksjoner, hvordan å unngå disse og hvordan du kan bedre fokuset.

 
Visualize Success

5. visualiser suksess

Folk tenker i bilder og filmer hele tiden, det kalles visualisering. Problemet er at vi ofte ubevisst visualiserer negativ, så disse filmene jobber imot oss. Visualisering er faktisk et fantastisk kraftig verktøy, og jeg kan hjelpe deg med å sette det i system slik at disse filmene fungerer for deg, ikke mot deg. Visualiser deg selv oppnå drømmemålet ditt, og du vil gjøre akkurat det.

christopher-campbell-28570-unsplash copy.jpg

6. Tankekontroll

Det er dokumentert at en gjennomsnittlig person tenker ca 60 - 80 000 tanker om dagen. Omtrent 70% av disse tankene er bekymringer. Med mental trening kan jeg veilede deg i å bli mer oppmerksom og ta kontroll over negative og destruktive tanker. Da vil du kunne skille disse og lage mentale strategier for å nå mer av potensialet ditt. Vi kan ikke alltid påvirke ting som skjer i våre liv, men vi kan kontrollere hvordan vi velger å håndtere det.

 

LA OSS KOMME I GANG

Ønsker du å prøve en av mine konsultasjons pakker online, legg igjen e-posten din så tar jeg kontakt. Ikke vent på den riktig anledningen, start i dag!

 
 

kom i gang.

I løpet av disse 3 timene vil du bli bevisst på verdiene dine, hvem du er og hva du ønsker å oppnå.

på riktig vei.

Ut ifra dine verdier og din filosofi jobber vi videre med motivasjon og dine drømmemål.

nå gir vi gass

Med fundamendet fra de to første pakkene jobber vi videre med dine indre samtaler, hvordan holde riktig fokus, ha nok viljestyrke og viktigheten av avspenning.