RG Logo 3.png
 

Rikke Gudim - Mental trening

Start i dag | Mine tjenester

 
drew-graham-327935-unsplash.jpg
 
 

Visjon

RG logo negativ space stroke.png
 

Min visjon er å hjelpe deg med å få mest mulig ut av ditt potensiale, sånn at du når ditt mål.

 
 
 

Hva er mental trening?

 
Mental training.png
 
 
andrzej-kryszpiniuk-421139-unsplash.jpg
 

Mental trening handler om hvordan du kan trene de mentale ferdighetene slik at du kan prestere bedre.


 
motivation.png

MOTIVATION

Motivasjon, målsettinger, selvtillit, fokus og visualisering er eksempler på mentale ferdigheter. Mental trening handler ikke om å få en stor dose av inspirasjon eller mot. Det handler om å bygge opp de daglige vanene som gjør at du holder deg til en plan og kan overvinne utfordringer og distraksjoner om og om igjen.

oliver-sjostrom-644045-unsplash.jpg

PERFORMANCE

Det handler om å prestere under press, og mental trening kan være svært nyttig i mange aspekter, som fysisk aktivitet, personlig utvikling og jobb. Forskning viser at når ting blir tøft, vil de fleste gi opp eller finne noe enklere å drive med. Når ting blir vanskelig for mentalt sterke mennesker vil de finne nye måter, jobbe hardere og holde fokus på vei mot målet.

Performance.png

ACHIEVEMENT

Mental trening er basert på vitenskapelige metoder og ny forskning viser at daglige mentale øvelser over en lengre periode forandrer hjernen og dermed atferden vår. Det handler om hvordan du kan trene opp en av de viktigste “musklene” vi har, slik at du kan prestere bedre over tid.

 
 
 

SelvtillitEN er som en muskel

DEN KAN TRENES OPP. 

 
Icon Rikke Gudim.png
 
 
aron-741199-unsplash.jpg
 

Styrk selvtilliten

RG logo negativ space stroke.png

Vår selvtillit til å utføre oppgaver og håndtere situasjoner vil variere, og noen dager vil vi føle oss mer selvsikker enn andre. Ofte når vi ikke har den selvtilliten vi ønsker, er det på grunn av redsel og hva vi tror andre vil tenke om oss hvis vi gjør en feil. Å tenke slik vil hindre deg fra å gjøre ting du egentlig ønsker og drømmer om.

Derfor er min jobb å lære deg å trene opp ferdighetene som kreves for å minimere grubling, øke fokus, håndtere nerver og skape et sterkt fundament av selvtillit. Du vil lære deg å trene en av de viktigste “musklene” vi har, slik at du kan prestere bedre over tid og få maksimalt ut av ditt potensiale.

 
 
isabell-winter-616367-unsplash.jpg
simon-rae-438771-unsplash.jpg
 
 
 

LA OSS KOMME I GANG

Ønsker du å prøve en av mine konsultasjons pakker online, legg igjen e-posten din så tar jeg kontakt. Ikke vent på den riktig anledningen, start i dag!

 
 

kom i gang

I løpet av disse 3 timene vil du bli mer bevisst på verdiene dine.

Nå er du i gang

Videre jobber vi med motivasjon og målsettinger

nå gir vi gass

dine indre samtaler, hvordan holde riktig fokus, ha nok viljestyrke og viktigheten av avspenning